Puppy's

Wij zijn een kleinschalige 'hobbykennel' die af en toe een nestje Australische Herders fokken.  Wij fokken aan de hand van de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging Australian Shepherd Club Nederland. 

Ons doel is om gezonde honden te fokken die voldoen aan de ras standaard met een stabiel karakter. Onze honden ondergaan alle verplichte en niet verplichte gezondheidsonderzoeken en zijn getest op uiterlijk en karakter door de rasvereniging. De pups zullen DNA geregistreerd worden en krijgen een FCI en/of ASCA stamboom. 

 

De pups die wij fokken groeien op in huis met onze andere dieren. wij besteden veel tijd en energie in onze nesten en hun socialisatie om de pups zo, een zo goed mogelijke start te geven. De pups zullen worden ontwormd, geënt, gechipt en een ECVO oog onderzoek krijgen. Daarnaast krijgen de pups een Europees dierenpaspoort en een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee. 

 

Rond de leeftijd van 6 a 7 weken zullen de pups een gedragstest ondergaan, die wordt afgenomen door een erkende en ervaren hondengedragsdeskundige. Door het afnemen van deze test kunnen wij een zo goed mogelijke match maken tussen pup en (nieuwe) eigenaren. De pups zullen op karakter geplaatst worden en niet op kleur voorkeur! Een kleur voorkeur mag er zijn, maar dit zal geen doorslag geven op de 'perfecte' match. 

De pups worden verkocht met een koopcontract.

 

Wij willen voor onze pups alleen de aller beste baasjes! Ben je geïnteresseerd in een pup? Dan horen/lezen wij graag meer over jullie zoals:  wie jullie zijn, gezinssituatie, thuissituatie, ervaring met honden, waarom dit ras etc. 

 

Onze pups worden niet verkocht voor de fok!

Wij steken veel tijd en energie in onze lijnen en om deze gezond te houden. Het ras is momenteel populair en dit is terug te zien in het fokbeleid en het aantal nesten wat gefokt wordt elk jaar. Wij willen niet dat er zonder gepaste kennis en voorbereiding met ons gefokte honden gefokt wordt en hebben hierom besloten geen puppy's te plaatsen als er een wens is om te fokken. 

Puppy planning:

Piper heeft een date gehad met Cupid! 

Als de echo begin April positief is, verwachten wij pups in mei 2024.

 

Wil je hier meer over weten of heb je interesse in een pup?

 

Neem dan contact op via onderstaand knop.