Welkom op onze website Reabish Australian Shepherds!

 

Wij zijn Ruben & Aafke Snijder. Samen met onze Australian Shepherds wonen wij in de provincie Groningen (NL). 

In 2016 kregen wij onze eerste Australian Shepherd (Rebel) en sindsdien zijn wij verkocht aan dit ras. De leergierigheid, veelzijdigheid en het temperament van de Australian Shepherd spreekt ons aan. Natuurlijk is geen Australian Shepherd gelijk en heb je binnen het ras verschillende karakters, Zo Is Rebel een "echte" Clown. vind iedereen en alles leuk en ziet het leven als een groot spel, maar Lewis onze 2e aussie is een serieuzere Australian Shepherd die geen taak uit de weg gaat. 

 

Onze honden zijn onze maatjes en horen bij het gezin en wonen in huis. Wij beoefenen verschillende hondensporten met onze viervoeters zoals; Hoopers, Agility, Vlaktezoeken, Canicrossen, Gehoorzaamheid, etc.. Niks in ons te gek zolang de hond het leuk vind.  

 

Onze erkende hobbykennel is kleinschalig. Wij zullen enkele keren een nestje Australian Shepherds fokken. Wij zijn lid van de rasvereniging 'Australian Shepherd Club Nederland' (ASCN). Fokken doen wij aan de hand van de fokregelement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging ASCN.

 

Bij ons staat gezondheid en karakter van de pups voorop. Wij vinden het belangrijk dat de pup passend is bij de "nieuwe" eigenaar!

De pups groeien op in huis en wij besteden veel tijd aan de basis voor de pups en hun socialisatie. 

 

Wil je meer weten? Kijk rustig rond op de website of neem contact op.

Veel plezier!